Κενές θέσεις δημοσιογράφου, μοντέρ και χειριστή/χειρίστριας ροής

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Το life coaching θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου!

Αν σου λείπει το κίνητρο για να αρχίσεις να αλλάζεις τη ζωή σου, με το life coaching θα μάθεις όχι μόνο να στοχοθετείς σωστά την εξέλιξή σου, αλλά και όλα τα εργαλεία για να κρατάς διαρκώς αναμμένη τη φλόγα της θέλησης και της δράσης!

Η ζωή που θέλουμε είναι μια απόφαση μακριά. Μια απόφαση που φτιάχνουμε από τους επάλληλους κρίκους των σωστών στόχων. Από την αρχή της οριοθέτησης μέχρι την επίτευξή τους, το life coaching μάς φέρνει μπροστά στην ευθύνη της υλοποίησής τους. Με τις κατάλληλες δυναμικές ερωτήσεις του life coach, ανακαλύπτουμε πως μέσα μας κρύβουμε όλη τη δύναμη και τη δυναμική. Δεν υπάρχουν λανθασμένες και σωστές απαντήσεις, δεν υπάρχουν απλησιάστοι στόχοι στο life coaching. Υπάρχουν οι απαντήσεις και οι στόχοι που αντιπροσωπεύουν καθέναν μας και όλα αυτά είναι τόσο ξεχωριστά όσο εμείς. Αυτό που για κάποιον είναι όνειρο για άλλον μπορεί να είναι εφιάλτης, π.χ. μια επιτυχημένη καριέρα ή μια συμβίωση, ενώ ακόμα και τον ίδιο στόχο διαφορετικοί άνθρωποι μπορεί να τον προσεγγίζουν διαφορετικά. Δεν υπάρχει μία και μοναδική λύση επιτυχίας που φοριέται σε όλους, είτε τους ταιριάζει είτε όχι.

Το life coaching οριοθετεί, λοιπόν, τους στόχους σύμφωνα με πέντε κριτήρια. Τα λεγόμενα SMART  κριτήρια οδηγούν και σε κυριολεκτικά smart στόχους. Στόχους συγκεκριμένους, μετρήσιμους, εφικτούς, ρεαλιστικούς και χρονικά προσδιορισμένους (Specific, Measurable, Attainable, Realistic, Time based) που αντικειμενικοποιούν την επιθυμία μας και αρχίζουν να την μετεξελίσσουν σε μια νέα πραγματικότητα. Η γραπτή αποτύπωση του στόχου αλλά και των συναισθημάτων που αντιστοιχούν στην επίτευξή του είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτή τη διαδικασία, γιατί καταγράφοντας έχεις 80% περισσότερες πιθανότητες να παραμείνεις εστιασμένος και προσηλωμένος στις δράσεις που ωφελούν προς την κατεύθυνση που έχεις ονειρευτεί.

Ανιχνεύοντας το στόχο και σημειώνοντας τα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή του ήδη έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέρος του. Απλά γιατί μονάχα το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού μπαίνει στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τόση προσήλωση αυτό που θέλει, μιας και οι περισσότεροι παλινδρομούμε ανάμεσα στην ασάφεια και την ασυνέπεια. Ξεκινώντας ήδη από την αφετηρία, λοιπόν, είσαι ένας εν δυνάμει νικητής! Ακούγεται και ΕΙΝΑΙ υπέροχο!

Τζιλ Δούκα MBA, PCC, Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης. www.jillandnikolas.com


TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.