Τι χρειάζομαι για το επόμενο μεγάλο βήμα;

Η νέα περιοδεία-ρεκόρ ξεκινά! Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στην πρό(σ)κληση για μια νέα καθημερινότητα; Μάθε πώς μπορείς να σπάσεις τις "αλυσίδες" που φυλακίζουν τη δυναμική σου!

Μια καινούρια εκδοχή του εαυτού μας περιμένει από εμάς να την ξυπνήσουμε, αρκεί να αφήσουμε το χώρο και το χρόνο στις ανάγκες μας να ακουστούν ελεύθερα. 
Τι χρειάζεται για το επόμενο σταθερό βήμα; Μα φυσικά, να ξεκινήσω να το κάνω! Ζούμε μια ζωή που πάντα κάτι μας λείπει. Είναι σημαντικό να μην εστιάζουμε στην έλλειψη, γιατί εκτιμώντας αυτά που ήδη έχω βρίσκω τη γαλήνη να ποθήσω όχι μόνο όσα θέλει το Εγώ μου, βάζοντάς με να συγκρούομαι με μένα και να χάνω την ανώτερη συμμαχία με τον εαυτό μου! Αυτά τα πολύτιμα αλλά και δύσκολα θέματα θα δουλέψουμε παρέα στην "Better Life Challenge" περιοδεία μου, που ξεκινά στις 9/2! Μέσα στο χρόνο-ρεκόρ των 15 ημερών, θα βρεθώ διαδοχικά στη Λευκωσία (9/2), στη Λεμεσό (10/2), στο Ηράκλειο (16/2), στα Χανιά (17/2), στην Πάτρα (20/2), στη Θεσσαλονίκη (23/2) και στην Αθήνα (24/2), εισηγητής ισάριθμων διαδραστικών workshops που θα μεταμορφώσουν τους τρεις βασικούς άξονες για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα με ασφάλεια και διάρκεια, την αυτοπεποίθησή σου, την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου! (επωφεληθείτε από τις early bird προσφορές και κλείστε τα εισιτήριά σας στο: https://www.jillandnikolas.com/tour.html
Για να περάσω στο επόμενο βήμα οφείλω να βελτιώσω τις πεποιθήσεις πάνω στις οποίες έχω προσκολληθεί και έχω αγκιστρώσει όμηρη την ευτυχία μου. Το ζητούμενο είναι να σταματήσω να αυτοτιμωρούμαι για πράγματα που τη δεδομένη στιγμή, με τη δεδομένη γνώση, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Μήπως ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να πάρω νέα γνώση και να κάνω τα πράγματα αλλιώς από εδώ και στο εξής;
Μόνο αν αγαπάμε τον εαυτό μας, δικαιούμαστε να λέμε ότι αγαπάμε και τους άλλους. Και η κράτηση μιας θέσης στην περιοδεία που ξεκινά είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό!


TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.