Αλτσχάιμερ: Τα τρόφιμα που μειώνουν & αυξάνουν τον κίνδυνο

Πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο αναπτύξεως νόσου Αλτσχάιμερ σκέφτηκαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα, που είναι γνωστό ως MIND, χωρίζει τα τρόφιμα σε 15 ομάδες, οι 10 εκ των οποίων ωφελούν την υγεία του εγκεφάλου και πρέπει να αποτελούν κορμό της διατροφής και οι πέντε την βλάπτουν και πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωσή τους.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.