Κενές θέσεις δημοσιογράφου, μοντέρ και χειριστή/χειρίστριας ροής

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι "γέρασες"

Στην ηλικία των 38 ετών κατά μέσο όρο, ο άνδρας γίνεται όπως ο πατέρας του, αναφέρεται επίσης στη συγκεκριμένη βρετανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν πρόδρομες ενδείξεις ότι έχετε πλέον εισέλθει στην κατηγορία των «γέρων».

Πέρα λοιπόν, από το να αποκοιμιέσαι μπροστά από την τηλεόραση και να έχεις τη δικιά σου καρέκλα οι ενδείξεις είναι: 
 
-Να κοιτάζεις διαρκώς το θερμοστάτη στο σπίτι
 
-Να χορεύεις «σαν οικογενειάρχης», δηλαδή άσχημα, κυρίως κάνοντας πως παίζεις ηλεκτρική κιθάρα στον αέρα (αναμφισβήτητη ένδειξη)
 
-Να διηγείσαι αποτυχημένα αστεία, με τα οποία δεν γελάει κανένας, να μην καταλαβαίνεις τίποτε απ' αυτά που λένε οι νέοι και να βρίσκεις πως όλες οι σύγχρονες μουσικές "ακούγονται το ίδιο".
 
-Με την άνοδο της ηλικίας, η κηπουρική καταλαμβάνει μια ολοένα και σημαντικότερη θέση και, αν η προοπτική να περάσεις το Σαββατοκύριακο κόβοντας το γκαζόν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε ναι, έχεις μάλλον "γεράσει".

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.