Η Cablenet επεκτείνει τη Στρατηγική της Συνεργασία με την Plume

Η πρόταση-πρότυπο Purple Max Internet με την υπηρεσία HomePass, επιταχύνει την εξέλιξη των έξυπνων οικιακών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Λευκωσία (Ιούνιος 1, 2022) — Η Cablenet, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας νέας εποχής στις διαδικτυακές υπηρεσίες στο σπίτι. Πιστή στην δέσμευσή της, η Cablenet για άλλη μία φορά, αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς. Ενισχύοντας τη συνεργασία της με την Plume® και εντάσσοντας την υπηρεσία HomePass® Smart Home Services Suite, στην υπηρεσία της Purple Max Internet, η Cablenet εκπληρώνει την υπόσχεσή της στους Συνδρομητές της «Για μια καλύτερη ζωή», παρέχοντας εμπειρίες που αναβαθμίζουν την διαδικτυακή εμπειρία στο σπίτι. Αξιοποιώντας τη στρατηγική συνεργασία με την Plume, την πρωτοπόρο Εταιρεία σε εξατομικευμένες επικοινωνιακές λύσεις, η Cablenet κάνει ένα μεγάλο άλμα στην εξέλιξη του «έξυπνου» σπιτιού.

Η Plume, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο με επιχειρηματική έδρα στο Palo Alto της California, στην καρδιά της Silicon Valley. Η Plume προσφέρει καινοτόμες cloud υπηρεσίες για έξυπνα σπίτια και ευφυείς επιχειρήσεις σε περισσότερα από 40 εκατομμύρια υποστατικά σε πάνω από 20 χώρες και διαχειρίζεται πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές στο παγκόσμιο cloud δίκτυό της. Η επαναστατική υπηρεσία Plume HomePass, φέρνει μία δέσμη νέων υπηρεσιών για ένα «έξυπνο» σπίτι, που συμπεριλαμβάνει απρόσκοπτη κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι, που προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε συνδεδεμένης συσκευής και του κάθε χρήστη, προηγμένη ασφάλεια του οικιακού δικτύου , ανίχνευση κίνησης μέσω Wi-Fi, εξατομικευμένο γονικό έλεγχο και διαχείριση πρόσβασης επισκεπτών.

Επιλέγοντας την υπηρεσία Purple Max Internet, το οποίο συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία HomePass, οι Συνδρομητές της Cablenet δημιουργούν ένα ασφαλές και έξυπνο σπίτι, ενώ μέσω της υψηλά αξιολογημένης εφαρμογής HomePass, θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά νέων υπηρεσιών:

· Guard™: Προηγμένη διαδικτυακή ασφάλεια με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από ιούς και κακόβουλων λογισμικών και αποκλεισμού διαφημίσεων.

· Sense™: Μετατροπή συνδεδεμένων συσκευών σε ανιχνευτές κίνησης σε όλο το σπίτι.

· Adapt™: Γρήγορο, αξιόπιστο και σταθερό Internet, παντού, πάντα, για όλους.

· Control™: Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και ελεγχόμενη πρόσβαση επισκεπτών.

Η συνεργασία Cablenet και Plume ξεκίνησε από το 2019 και σήμερα, οι δύο Εταιρείες προχωρούν σε μια πιο στενή και ολοκληρωμένη συνεργασία για τις υφιστάμενες αλλά και μελλοντικές υπηρεσίες της Cablenet. Με το Purple Max Internet και την υπηρεσία UltraWiFi Powered by Plume HomePass®, οι Συνδρομητές θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την πιο γρήγορη και ασφαλή υπηρεσία διαδικτύου, με εξαιρετική εμπειρία χρήσης σε όλο το σπίτι. Θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου για πάντα (έως και 1Gbps) χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το πακέτο τους.

Η συνεργασία με την Plume επιστεγάζει την δέσμευσή της Cablenet στον Κύπριο καταναλωτή, για απλότητα, ειλικρίνεια, πρόσθετη αξία μέσα από την χρήση των υπηρεσιών της, κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Purple Max Internet επισκεφθείτε https://cablenet.com.cy/purplemaxinternet και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Plume HomePass επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.plume.com/serviceproviders/products/homepass/


TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...