Με καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε την Τετάρτη η ακροαματική διαδικασία στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ένταση προκλήθηκε από την έλλειψη ενός παραστατικού, ενός παραβόλου που λείπει από τον φάκελο.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣηκώνουν μανίκια για ανάπτυξη Ευρωπαϊκού Χώρου Δεδομένων ΥγείαςΕΠΟΜΕΝΟΡαντουκάνου - Σάζνοβιτς 1-2: Κατέρρευσε αγωνιστικά η Εμα και αποχαιρέτησε το Παρίσι
Περικλής Λιανός: «Δεν έπρεπε να διαγραφούν από το ΣΕΗ Φιλιππίδης, Χαϊκάλης και Κιμούλης» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι λέει ο ηθοποιός Περικλής Λιανός για την συνεργασία που τον “σημάδεψε” και για την συμπεριφορά του κατηγορούμενου καλλιτέχνη
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.