Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, με αφορμή τις καταθέσεις στο δικαστήριο των πρώτων δύο γυναικών που καταγγέλλουν τον βιασμό τους από τον καλλιτέχνη, είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ σχετικά με την συμπεριφορά του ανέφερε πως «ήταν σκληρός και απαιτητικός ως συνεργάτης».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟChampions League: H Καμίλα Καμπέγιο θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του τελικούΕΠΟΜΕΝΟΦΩΤΟΣ: Εκτεταμένες ζημίες στο εικονοστάσι από τη φωτιά στην εκκλησία του Πεδουλά
Πέτρος Φιλιππίδης: Η έντονη αντιπαράθεση της Φαίης Σκορδά με τον συνήγορό του στο ''Πρωινό'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Έντονη αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά, “στον αέρα” της εκπομπής, είχε ο συνήγορος του καλλιτέχνη. Τι είπε για τις φωτογραφίες σχετικά με την πρώτη καταγγέλλουσα ως βιασθείσα, τις οποίες θα καταθέσει στο δικαστήριο.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.