Η Ιωάννα Τούνη έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει. Η γνωστή instagrammer μετά από μέρες απουσίας από τα social media επέστρεψε ανεβάζοντας μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της από τα παιδικά της χρόνια.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟViral Βίντεο: Mαϊμουδάκι γεννήθηκε με το σύμβολο του BatmanΕΠΟΜΕΝΟΔημητρίου: «Κρίσιμες στιγμές στην ΑΕΚ μετά την παραίτηση Καραπατάκη»
Δημήτρης Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Σε αγάπησα παραπάνω...»
Το συγκινητικό σχόλια που έκανε ο σύντροφός της στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τη μητέρα της
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.