Επίσημη αναγνώριση του Philips University ως ομοταγούς προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια

Ο Διαπανεπιστημιακός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του στις 3 Δεκεμβρίου 2021, αναγνώρισε το Philips University ως ΟΜΟΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Ως εκ τούτου, το Philips University ως πανεπιστήμιο, και οι τίτλοι σπουδών που απονέμει (Πτυχία, Μάστερ και Διδακτορικά) τυγχάνουν της ίδιας αναγνώρισης στην Ελλάδα όπως και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια της ημεδαπής.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Philips University αισθάνεται περήφανη για την καταξίωσή της αυτή, και ευχαριστεί θερμότατα την Ελληνική Δημοκρατία και ιδιαίτερα τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για αυτή την αναγνώριση

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.