Διαχρονική η συνεισφορά της Cyta προς το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών

● Διαχρονική ενίσχυση προς το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ● Κατά το 2021 έγινε ανίχνευση της ακοής σε 9.401 νεογνά

Για άλλη μια χρονιά η Cyta, στέκεται δίπλα στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”. Σταθερή στο μήνυμα ότι η επικοινωνία είναι δικαίωμα όλων, η Cyta συνέδεσε τη δράση «Γράμμα στον Άη Βασίλη» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Post2Santa», στηρίζοντας με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. , Η Cyta δημιούργησε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, να στείλουν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη. Κάνοντας πράξη την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην ικανότητα επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου, η δράση αυτή της Cyta αποτελεί συνέχιση της σταθερής, διαχρονικής στήριξης του Οργανισμού στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο στηρίζει από την έναρξή του, γιατί πιστεύει πως «η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού» που έρχεται στον κόσμο.

TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.