Στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του «Love Ιt» εξομολογήθηκε πως νόσησε πέρσι την Πρωτοχρονιά κι αυτό που δεν μπορούσε να διαχειριστεί ήταν η μοναξιά που ένιωθε.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕπιστρέφει στο Υπ. Δικαιοσύνης για αποσαφηνίσεις το νομοσχέδιο για το lobbyingΕΠΟΜΕΝΟΠάφος-Ανόρθωση 1-0: ΑΥΤΟΓΚΟΛ ο Μάριος Αντωνιάδης με...βολίδα στην εστία του Τζούρ! [ΒΙΝΤΕΟ]
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τον κορωνοϊό: «Θυμάμαι τον πόνο μου και την μοναξιά»
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό κοινό
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.