Δημιουργία SupportCY House

Tο SupportCY δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020 από την Τράπεζα Κύπρου, με πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην κοινωνία αλλά και την άμεση υποστήριξη των κρατικών υπηρεσιών για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν. Στην πετυχημένη πορεία του SupportCY, πέραν των 130 επιχειρήσεων και οργανώσεων έχουν συστρατευθεί μαζί μας δημιουργώντας ένα μοναδικό, για τα παγκόσμια δεδομένα, κοινωνικό δίκτυο με τεράστια οφέλη για τους πολίτες της χώρας, αλλά και τα ίδια τα μέλη του SupportCY. Μέχρι σήμερα ποσό πέραν των €650,000, έχει διοχετευθεί στην κυπριακή κοινωνία, σε προϊόντα, υπηρεσίες και χρηματικό ποσό.

Σήμερα, προχωρώντας ένα ακόμα βήμα, δημιουργούμε το SupportCY House. Το SupportCY House βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Ελευθερίας, αρχή Λήδρας & Ονασαγόρου (στο χώρο του πρώην καταστήματος της Τράπεζας Κύπρου) και θα αποτελεί πλέον το κέντρο λειτουργίας του SupportCY. Το SupportCY House θα μπορεί να χρησιμοποιείται από εσάς, τους 130 και πλέον μέλη, οργανισμούς, επιχειρήσεις, ΜΚΟ και εκπαιδευτικά ιδρύματα, για δικές σας εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις, δημοσιογραφικές διασκέψεις αλλά και για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εντός της αποστολής του SupportCY. Πρόκειται για ένα χώρο λιτό, αλλά ταυτόχρονα εξοπλισμένο με την απαραίτητη τεχνολογία με στόχο να διευκολύνει τα μέλη μας αλλά και το κοινό. Το SupportCY House θα αποτελεί και το σημείο αναφοράς για τις εκδηλώσεις του SupportCY.

TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...