Γυναίκα δημιούργησε το αληθινό τροχόσπιτο της...Barbie -Ένας ροζ παράδεισος (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέχρι στιγμής, η Ίλσε και ο Στίβεν έχουν ταξιδέψει στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ με τα τροχόσπιτά τους

Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, ζει τις παιδικές της φαντασιώσεις στο δικό της, εμπνευσμένο από την Barbie, «ονειρικό τροχόσπιτο».

Ο λόγος για την Ίλσε Μάσεϊ που στο επάγγελμα είναι κομμώτρια. Η ίδια και ο σύζυγός της, Στίβεν Μάσεϊ, έχουν τρία τροχόσπιτα, δύο από τα οποία έχουν ανακαινίσει και ένα πάνω στο οποίο εργάζονται ακόμα.

Η Ίλσα έχει εμπνευστεί τη διακόσμηση της Daisy από το τροχόσπιτο της Barbie

Την παράσταση κλέβει η Daisy, το εμπνευσμένο από την Barbie τροχόσπιτο, το οποίο είναι ένα ροζ και άσπρο ταξιδιωτικό τρέιλερ Cardinal του 1969.

Το πολύχρωμο εσωτερικό του τροχόσπιτου Daisy

Η Ίλσε και ο Στίβεν μίλησαν στο Insider για τη διαδικασία ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών χαρακτηριστικών που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην παρατηρήσουν, καθώς και τα σχέδια της ίδιας και του συζύγου της για το μέλλον.

Τα βιτρό παράθυρα και το μπαρ της Daisy

Η Daisy ήταν ένα δώρο γενεθλίων στην Ίλσε που βρήκε ο σύζυγός της στο Craigslist. Ο Στίβεν ήξερε ότι η δημιουργία ενός διασκεδαστικού, θηλυκού τροχόσπιτου θα έκανε τη γυναίκα του να χαμογελάσει, γι' αυτό αγόρασε το τρέιλερ και το χάρισε στην Ίλσε για τα 30ά της γενέθλια.

Μέχρι και τα συρτάρια είναι διακοσμημένα με λεπτομέρειες

Στη συνέχεια, το ζευγάρι άρχισε να το ανακαινίζει. Αυτό το πολύχρωμο σχέδιο είναι το προϊόν της δεύτερης ανακαίνισης της Daisy. Στην αρχή, είπε η Ίλσε, «έφτιαξαν ένα γρήγορο, μικρό μοντέρνο επάνω μέρος για να διασκεδάσουν».

Όμως ο κόσμος συνέχιζε να ζητά να δανειστεί ή να νοικιάσει την Daisy, παρόλο που δεν ήταν τίποτα πολύ φανταχτερό και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του δεν λειτουργούσαν αρκετά.

Αφού έφτιαξαν ένα διαφορετικό τροχόσπιτο - τον Duke, έναν γαλανόλευκο Cardinal του 1963 - «κατέληξαν να αναδιαμορφώνουν την Daisy ξανά» έχοντας στο μυαλό τους μια νέα στρατηγική.

«Πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα με το πραγματικό τροχόσπιτο. Ξεκινήστε από τη βάση σας», είπε ο Στίβεν. «Ξεκινήστε με τον άξονά σας, τα ελαστικά σας, το σκελετό σας. Ξεκινήστε με το σκελετό σας, γιατί την πρώτη φορά που κατασκευάσαμε ολόκληρο το τροχόσπιτο, το πλαίσιο ήταν πραγματικά φρικτό. Έπρεπε να τα χαλάσουμε όλα, να το κάνουμε από την αρχή».

Τα τροχόσπιτα έχουν πολλές ιδιαίτερες πινελιές που δημιούργησαν η Ίλσε και ο Στίβεν. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι οι ιριδίζοντες εποξειδικοί τοίχοι στο μπάνιο που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το αυτοκίνητο της Ίλσε.

Το πολύχρωμο πάτωμα του μπάνιου είναι επίσης μία νύξη στο άλλο τροχόσπιτο του ζευγαριού. Στα τροχόσπιτα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που τα συνδέουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, το πολύχρωμο δάπεδο στο μπάνιο του Duke είναι στην πραγματικότητα το ίδιο ακριβώς υλικό που χρησιμοποιείται στις οροφές της Daisy.

Σαφώς, ένα ροζ και άσπρο τρέιλερ ξεχωρίζει ήδη από το πλήθος, αλλά η Ίλσε ονειρεύτηκε μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές για να κάνει την Daisy να νιώσει πραγματικά σαν το σπίτι της. Η Daisy διαθέτει επίσης πτυσσόμενο μπαρ και παράθυρα με όψη βιτρό, σε σχέδιο μαργαρίτας.

Το ζευγάρι φιλιέται μπροστά από το άλλο του τροχόσπιτο, τον Duke

Η Ίλσε γέμισε επίσης κάθε συρτάρι του τροχόσπιτου με ειδικά αυτοκόλλητα. Τα συρτάρια έχουν έλξεις σε σχήμα λουλουδιού και το καθένα είναι γεμάτο με αυτοκόλλητα με θέμα, όπως η Lisa Frank, μια πριγκίπισσα της Disney ή την Barbie.

Και το ταβάνι καλύπτεται από ένα ουράνιο τόξο από ρίγες. Η Ίλσε έβαψε την οροφή και ολόκληρο το εσωτερικό του τρέιλερ με ζωηρά χρώματα για να διατηρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, οι προϋπολογισμοί ανακαίνισης είναι σαν τους προϋπολογισμούς γάμου — είναι δύσκολο να τους τηρήσεις. Αρχικά, το ζευγάρι σχεδίαζε να ανανεώσει την Daisy για λιγότερο από 10.000 δολάρια.

«Μόνο το ξύλο για το μπάνιο ήταν 1.000 δολάρια για το τικ», εξήγησε ο Στίβεν. «Έτσι, όταν κάναμε τα πάντα, ξοδέψαμε 5.000 δολάρια στο μπάνιο».

Μέχρι στιγμής, η Ίλσε και ο Στίβεν έχουν ταξιδέψει στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ με τα τροχόσπιτά τους. Το ζευγάρι ζει στο Σαν Ντιέγκο και λατρεύει να εξερευνά τοπικά σημεία κάμπινγκ με τα τροχόσπιτα τους. Έχουν επίσης επισκεφθεί την Temecula, όπου είναι ένα από τα αγαπημένα τους οινοποιεία, και το Joshua Tree.


Εναλλάσσουν τα τροχόσπιτα, μεταξύ της Daisy και του Duke για να βεβαιωθούν ότι και τα δύο λειτουργούν ομαλά. Ένα από τα πρώτα τους ταξίδια με την Daisy ήταν στο Coachella. «Εκεί ξεκίνησαν όλα, ναι. Ήταν ένα τρέιλερ του Coachella», είπε ο Στίβεν.

Πρόσφατα, το ζευγάρι απέκτησε ένα τρίτο τροχόσπιτο. «Κάποιος μας έδωσε ένα τρίτο τροχόσπιτο γιατί άκουσε τι κάναμε. Έτσι μας είπε, “Το έχω κυριολεκτικά μπροστά από το σπίτι μου. Μπορείτε να το πάρετε εντελώς"», είπε η Ίλσε. Πρόσθεσε ότι ήταν η ίδια μάρκα με τα άλλα δύο, λίγο μεγαλύτερο - αυτό ακριβώς που ήθελε. Ονόμασαν το τροχόσπιτο του 1978, Sunny.

Μπορεί η Daisy να ξεκίνησε ως δώρο στην Ίλσε, αλλά το ζευγάρι έχει επίσης μεγάλα όνειρα για τα τροχόσπιτα. Η Ilse θέλει να αγοράσει τουλάχιστον 23 έικρ γης - αυτός είναι ο αγαπημένος αριθμός του ζευγαριού — και να δημιουργήσει ένα μία ιδιοκτησία για τροχόσπιτα προς ενοικίαση.

«Υπάρχει ένα μέρος στο Joshua Tree, και κάνουν το ίδιο πράγμα. Το εντόπισα και είπα, "Θεέ μου. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω", οπότε σίγουρα θέλουμε να το κάνουμε αυτό» είπε η Ίλσε στο Insider. «Θέλω να κάνω γάμους και πάρτι γενεθλίων και τέτοια πράγματα. Απλά κάπου όπου οι άνθρωποι μπορούν να πάνε και να κατασκηνώσουν έξω. Αυτός είναι σίγουρα ένας μακροπρόθεσμος στόχος».

Για τα επόμενα 10 χρόνια έχουν στόχο να αποκτήσουν συνολικά 10 τροχόσπιτα. Και στο τέλος, το ζευγάρι μπορεί επίσης να κάνει ένα τροχόσπιτο, σπίτι του, μόλις τα παιδιά τους - που είναι σήμερα 15 και 16 - μεγαλώσουν.

Τελικά, η Ίλας και ο Στίβεν θέλουν απλώς να πάρουν την παιδική τους νοσταλγία και να την κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους. «Θέλουμε απλώς να έχουμε ένα μέρος όπου μπορούμε να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους και να διασκεδάζουμε, να κάνουμε πράγματα της παλιάς σχολής όπως κάναμε όταν ήμασταν μικροί», είπε η Ίλσε.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.