Τριπλοί βαθμοί από την Πετρολίνα στο Σχέδιο ‘Ανταμοιβή’ της Τράπεζας Κύπρου

Με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης, από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Εni

H Πετρολίνα συμμετέχει στο Σχέδιο ‘Ανταμοιβή’ της Τράπεζας Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Πετρολίνα δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, να κάνουν αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης άνω των 250 ευρώ σε μία συναλλαγή σε πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni και να εξασφαλίσουν τριπλούς βαθμούς.

Το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το κυπριακό κοινό με βαθμούς κάθε συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Οι κάτοχοι των καρτών, μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς αυτούς στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.