Τριήμερο φεστιβάλ μουσικής στο Φαράγγι της Κακκαρίστρας

Ο Δήμος Λατσιών παρουσιάζει το τριήμερο φεστιβάλ μουσικής «Φεγγάρι στο Κοχύλι» στο Φαράγγι της Κακκαρίστρας στις 19,20 και 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.00μμ.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, συμμετέχει το μουσικό σχήμα ΗΣΙΟΔΟΣ, τραγουδούν Ευθύμιος Παπαδόπουλος και Νάσια Τραχωνίτου. Τίτλος της συναυλίας «Που πας χωρίς αγάπη».Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, τραγουδούν η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία, ο Δημήτρης Φανής και η Ελένη Μαυρουδή. Τίτλος της συναυλίας «Εκεί που σμίγει η Δύση κι η Ανατολή» ένα αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα. Καλλιτεχνική επιμέλεια Δημήτρης Φανής.Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021,
ερμηνεύουν οι τραγουδιστές Παντελής Θαλασσινός, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κούλης Θεοδώρου. Τίτλος συναυλίας «Φεγγάρι στο Κοχύλι» . Αφήγηση/κείμενα Πόλυς Κυριάκου. Επιμέλεια/ ενορχηστρώσεις Φώτης Μουσουλίδης.Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Εντίμου Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή.

Απαιτείται ελαφρύ ντύσιμο, αθλητικά παπούτσια και ζακέτα λόγω της ιδιομορφίας του χώρου της διεξαγωγής της συναυλίας.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η είσοδος για το κοινό είτε είναι δωρεάν είτε έχει εισιτήριο σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Λατσιών θα επιτρέπεται με απαραίτητη την εξασφάλιση δελτίου, το οποίο μπορεί το κοινό να εξασφαλίσει από την ιστοσελίδα Τickethour.com.cy ή από τα καταστήματα ACS COURIER (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 33 στα Λατσιά).

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λατσιών για ενίσχυση των απόρων οικογενειών.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για πρόσωπα που προσκομίζουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης για όσους νόσησαν και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19:

Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Πρόσωπα ηλικίας 12 - 15 ετών δικαιούνται να προσκομίζουν αρνητικό PCR ή Rapid Test, 72 ωρών, όπως επίσης και πρόσωπα που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητικό PCR ή Rapid Test, 72 ωρών.

Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο). Σύσταση κατά το δυνατόν χρήση απλής χειρουργικής μάσκας. Απαγορεύεται η χρήση προσωπίδων χωρίς τη χρήση μάσκας προσώπου.

Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 07:00ΜΜ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22878688.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.