Συνεργασία Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και Leroy Merlin: Συνεχιζόμενες δυναμικές δράσεις ανταλλαγής γνώσης και τεχνογνωσίας

Έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω ενέργειες που θα ωφελήσουν σε σημαντικό βαθμό το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και τη Leroy Merlin

Στο πλαίσιο ευρείας συνεργασίας μεταξύ του μόνου βρετανικού πανεπιστημίου της Κύπρου, UCLan Cyprus, και της γνωστής αλυσίδας ανακαίνισης και home improvement, Leroy Merlin, η οποία επισφραγίστηκε πρόσφατα με μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο οργανισμοί προχώρησαν σε διεξαγωγή σεμιναρίων και διαλέξεων με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής γνώσης.

Οι διαλέξεις και σεμινάρια αφορούν διάφορες θεματικές ενότητες, όπως για παράδειγμα την παρουσίαση του Δρ. Φάνου Τεκέλα, Διευθυντή του Προγράμματος Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και Λέκτορα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ο οποίος μοιράστηκε μαζί με το προσωπικό της Leroy Merlin τη γνώση του μέσα από την παρουσίασή του με τίτλο: «Παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις στον Οργανισμό μας».

Το Πανεπιστήμιο, επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσει την επαφή των φοιτητών με το επιχειρηματικό περιβάλλον και κουλτούρα οργανισμών, φιλοξένησε διαδικτυακά επιχειρηματικά στελέχη της Leroy Merlin που συνομίλησαν με τους φοιτητές, παρουσίασαν τις προκλήσεις που προκύπτουν και μετέφεραν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες όπως παρουσιάζονται σε έναν δυναμικό οργανισμό όπως η Leroy Merlin. Επίσης, στο πλαίσιο των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή παρουσίαση με τίτλο “HR in time of crisis” από τον HR Manager της Leroy Merlin Κύπρου κ. Ιάσων Μακρή. Την παρουσίαση παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος MBA Master in Business Administration και προπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι παρακολουθούν σχετικό πρόγραμμα με τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Επιπρόσθετα, η Σχολή Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, το πρόγραμμα MBA και το ερευνητικό κέντρο CEDAR (Centre for Entrepreneurial Development, Alliance and Research) διοργάνωσαν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο ‘’Building Bridges for the future’’ με προσκεκλημένο τον κ. Δημήτρη Κατωπόδη, Store Business Leader της Leroy Merlin Κύπρου. Ο κ. Κατωπόδης μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και για το πώς οι σωστές ηγετικές ικανότητες συμβάλλουν στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω ενέργειες που θα ωφελήσουν σε σημαντικό βαθμό το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και τη Leroy Merlin, εμπλέκοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου, τους φοιτητές και τα στελέχη της Leroy Merlin

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.