Νέα δυναμική ιστοσελίδα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Με στόχο την καλύτερη στήριξη και υποστήριξη όλων των νέων ανθρώπων της χώρας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συνεχίζει να εξελίσσεται, αυτή τη φορά με τη δημιουργία μιας νέας, αναβαθμισμένης ιστοσελίδας.

Η νέα ιστοσελίδα αποσκοπεί στην παροχή έγκυρης πληροφόρησης γύρω από θέματα που αφορούν τους νέους και την στήριξη τους από επαγγελματίες συμβούλους. Αποσκοπεί, επίσης, στην ενδυνάμωση των νέων μέσω της προώθησης ποιοτικής και δημιουργικής απασχόλησης.

Με καθοδήγηση στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους επιλογές, χρηματοδοτική στήριξη, δημιουργική απασχόληση, ευκαιρίες συμμετοχής αλλά και στήριξη στα ψυχοκοινωνικά θέματα που τους απασχολούν ο ΟΝΕΚ, μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα, δίνει κίνητρα στους νέους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

Η διαχρονική πίστη του ΟΝΕΚ στη δύναμη των νέων και η αποστολή του να τους προσφέρει όσα χρειάζονται ώστε να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αποκτούν καινούργια μορφή μέσα από τη νέα δυναμική ιστοσελίδα.

Βρες την ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ στο https://onek.org.cy/

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.