θλίψη έχει σκορπίσει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του Νάσου Κάτρη. Ο γνωστός στυλίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λαγονήσι, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ«Η Φάρμα»: Απόψε ο μεγάλος τελικός! Αυτή είναι η τελική τετράδα!ΕΠΟΜΕΝΟΒαριά «καμπάνα» σε ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων στην Πάφο
Σάββας Πούμπουρας: Το «αντίο» στον 40χρονο στυλίστα που πέθανε μυστηριωδώς
Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ερευνάται αν υπάρχει σχέση
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.