KEO Beer: History of a brand

1951 – Στις 17 Μαΐου η εταιρεία KEO λανσάρει στην αγορά την μπύρα που φέρει περήφανα το όνομα της. Σχεδιάστηκε από Τσέχους ζυθοποιούς βάσει της φημισμένης Τσέχικης παράδοσης στις μπύρες lager λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις Κυπριακές κλιματολογικές συνθήκες. Έμφαση δόθηκε στις πιο υγιεινές συνθήκες παραγωγής έτσι που η μπύρα να μη χρειάζεται παστερίωση κατά την εμφιάλωση, διατηρώντας την φρεσκάδα της και το άρωμά της. Η ίδια ακριβώς διαδικασία εφαρμόζεται με συνέπεια μέχρι σήμερα διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της μπύρας ΚΕΟ.

TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.