Η Τράπεζα Κύπρου εταίρος του World Economic Forum για την Παγκόσμια Έκθεση Ανταγωνιστικότητας

Σημαντική η συμβολή της Τράπεζας Κύπρου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στη διενέργεια έρευνας για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα

Η Τράπεζα Κύπρου, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Κύπρο, ανακοινώνει ότι αποτελεί έναν από τους δυο εταίρους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum), που θα συμβάλουν στη διενέργεια της έρευνας για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα στην Κύπρο. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, συγκεντρώνονται με σκοπό τη σύνταξη της Παγκόσμιας Έκθεσης Ανταγωνιστικότητας, που εκδίδεται κάθε χρόνο. Μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, εταίρος στην έρευνα είναι η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.