Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στο Σωματείο Ελληνίδων Κυριών «ΜΑΝΑ»

Χρηματική εισφορά €1250 προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Σωματείο Ελληνίδων Κυριών «ΜΑΝΑ».

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 16 χρόνια. Βάσει του θεσμού αυτού, πρατηριούχοι, συνεργάτες και υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το Σωματείο Ελληνίδων Κυριών «ΜΑΝΑ» είναι ένας μη ΜΚΟ που ίδρυσε το 1933 το ιστορικό Νηπιαγωγείο «ΜΑΝΑ» το οποίo παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα, προστασία και στήριξη στα παιδιά και στις εργαζόμενες μητέρες τους μέχρι σήμερα.

Το σωματείο είχε προταθεί για να πάρει την χορηγία από το Τμήμα Asset Management της εταιρείας καθώς και από τον Πρατηριούχο της Εsso στην Λεωφ. Καντάρας στο Καϊμακλί.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.