Στήριξη Ορεινών Κοινοτήτων από το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο σε συνεργασία με το SupportCY

Παραδόθηκαν 10 νοσοκομειακά κρεβάτια, εξοπλισμός εξαιρετικά χρήσιμος για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες στην ορεινή Λευκωσία.

Μέσω του Δικτύου SupportCY και στην παρουσία του Επιτρόπου Ορεινών Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη, παραδόθηκαν στο Πολυδύναμο Κέντρο ‘Η Σολέα’, από το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο - νέο μέλος του SupportCY- 10 νοσοκομειακά κρεβάτια. Ο εξοπλισμός αυτός είναι εξαιρετικά χρήσιμος για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Πολυδύναμου Κέντρου ‘Η Σολέα’, το οποίο καλύπτει το σύνολο της ευρύτερης ορεινής περιοχής. Τα κρεβάτια διαθέτουν χειροκίνητη ανύψωση πλάτης, προσθαφαιρούμενα πλαϊνά κάγκελα ελατηρίου που καλύπτουν όλη την πλευρά του κρεβατιού, ρόδες με φρένο κ.ά.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.