Την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, στις 12:50, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕλένη Φουρέιρα: Ο κουμπάρος της απαντά για τις φήμες γάμου της τραγουδίστριαςΕΠΟΜΕΝΟΗ τεχνολογία βάζει τέλος στις ουρές έξω από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις [ΒΙΝΤΕΟ]
«Ενώπιος Ενώπιω»: Αυτήν την Κυριακή στις 12:50 με καλεσμένη την Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η σπουδαία τραγουδίστρια μιλά για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία».
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.