Η Lidl Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, παρουσίασε το πρώτο Lidl Wellness Camp, μία διοργάνωση, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Φαγητού και λόγω των έκτακτων συνθήκων αναβλήθηκε.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΔιευθυντής Παττίχειου Θεάτρου: Τα νέα μέτρα μας κλείνουν ξανά με έμμεσο τρόπο ΕΠΟΜΕΝΟΗ πανδημία στην Κύπρο – Online συζήτηση με τον υπουργό Υγείας
Lidl Wellness Camp: Μία ημέρα αφιερωμένη στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία!
14' ΠΡΙΝ
Προκλήσεις χωρίς τέλος: Έβαλε στο «μάτι» και το χαλούμι ο Τατάρ
Η κατοχύρωση και εμπορία του χαλουμιού, τα εμβόλια για τον Covid-19 και το
48' ΠΡΙΝ
🔴LIVE: Καρμιώτισσα - Πάφος F.C
Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta ολοκληρώνεται στο "Στέλιος Κυριακίδης", εκεί όπου η Καρμιώτ
- ANT1 © 2019 Copyright. All Rights Reserved.
Μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.