Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΣ 2020

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ανακοινώνει ότι το προσεχές Διεθνές Ράλλυ Κύπρος 2020 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου 2020 θα προσμετρά στο πρόγραμμα του διεθνούς περιφερειακού πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής (MERC) και στο Εθνικό πρωτάθλημα ράλλυ 2020. Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου αποφάσισε όπως το φετινό Διεθνές Ράλλυ Κύπρος μη αποτελέσει μέρος του ERC καθότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή διαγωνιζομένων από χώρες της Ευρώπης παρουσιαζόταν καθοριστικά μειωμένο λόγω της πανδημίας COVID-19 σε βαθμό που η εκταμίευση των αναγκαίων πόρων για την διοργάνωση αυτής της πτυχής του αγώνα κρίθηκε ασύμφορη.

Η επιλογή για επαναφορά του ERC ως μέρους του Διεθνούς Ράλλυ Κύπρος το 2021 εναπόκειται στον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου ο οποίος ήδη βρίσκεται σε επι τούτου διαβουλεύσεις με την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).