Η Chiara Ferragni από την πρώτη στιγμή μέσα από τα social media προέτρεψε τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του για να μην νοσήσει από τον κορωνοϊό.
Μέσα από το Instagram της η διάσημη inluencer αυτή τη φορά ανακοίνωσε πως μόλις κυκλοφόρησε η νέα της κολεξιόν σε συνεργασία με τα μπισκότα Oreo και πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στην καταπολέμηση του COVID-19.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΜΗΝΥΜΑ από ΑΕΛ και Απόλλωνα για την άδεια Λεμεσό! (εικόνες)ΕΠΟΜΕΝΟΟλυμπιακοί Αγώνες: τεράστια προβλήματα από την αναβολή στο ήδη βεβαρημένο αθλητικό καλεντάρι
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.