Ανακοίνωση WOW BURGERS LTD (Burger King® Cyprus)

Σε συνέχεια διαφόρων διαδικτυακών αναρτήσεων που αφορούν την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος του Burger King® στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής ∆ημοκρατίας, η WOW BURGERS LTD, η οποία λειτουργεί καταστήματα Burger King® στην Κυπριακή ∆ημοκρατία, ενημερώνει το Κυπριακό καταναλωτικό κοινό και τους χιλιάδες των πελατών της ότι δεν έχει ουδεμία σχέση, ούτε η ίδια, ούτε ο εκ των ∆ιευθυντών της Λύσανδρος Ιωάννου, ούτε και όποια άλλη συνδεδεμένη ή μη εταιρεία τους, με τις δραστηριότητες του Burger King® στα κατεχόμενα. Η WOW BURGERS LTD αναφέρει επίσης ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση εμπλοκή με τη διαδικασία που οδήγησε σε αυτές τις δραστηριότητες. 

Η WOW BURGERS LTD, οι ∆ιευθυντές και το προσωπικό της, είναι προσηλωμένοι στο να προσφέρουν καθημερινά στους χιλιάδες των πελατών τους τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους. 


το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.