Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Φιλανθρωπική Έκθεση Τέχνης στο G C School

Στις 16 Δεκεμβρίου 2019, το G C School of Careers θα φιλοξενήσει μια μοναδική έκθεση τέχνης που διοργανώνεται από το τμήμα τέχνης του σχολείου.

Η έκθεση  θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέσω της πώλησης έργων τέχνης των μαθητών  της 3ης τάξης (ηλικίας 14-15), των καθηγητών τους και προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Θα διεξαχθεί δημοπρασία όπου όλα τα έσοδα θα προσφερθούν τόσο στον «Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα», όσο και στο «Ίδρυμα Στέλιος Χατζηπετρής». 
Στόχος του Συνδέσμου « Μωρά Θαύματα»  είναι η στήριξη και η αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία και η ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την προωρότητα. 
«Το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηπετρής» είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή βοήθειας σε άπορους μαθητές ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην ανώτατη εκπαίδευση τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
Προσκαλούμε, λοιπόν,  τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου,  στις 6 : 30 μμ. στο G C School of Careers (Secondary) στον Στρόβολο όλους όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας ή απλώς για να απολαύσουν μια πολιτιστική βραδιά τέχνης και μουσικής. 

www.gcsc.ac.cyτο δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.