Απόλυτα επιτυχημένος ο 12ος ετήσιος αγώνας Bank of Cyprus, Run with us

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο 12ος ετήσιος αγώνας Bank of Cyprus, Run with us, που διοργανώνει το Σωματείο Δρο.Με.Α Racing. Μικροί και μεγάλοι ετρεξαν για καλό σκοπό, προς ενίσχυση του εργου του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου.

Στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας πραγματοποιήθηκε ο 12ος ετήσιος αγώνας Bank of Cyprus «Run with us», μια διοργάνωση του Σωματείου Δρο.Με.Α Racing. 

Περιλάμβανε αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, 800 μέτρων για μικρά παιδιά και εταιρικό αγώνα 5 χιλιομέτρων, με τα έσοδα να διατίθενται προς ενίσχυση του έργου του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου. Συγκεκριμένα θα αγοραστούν tablets για τους ασθενείς της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας (ΜΗΝ), η οποία χορηγεί περίπου 80 χημειοθεραπείες ημερησίως. Στόχος είναι να απασχολούνται οι ασθενείς ευχάριστα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους. 

Στόχος της Τράπεζας Κύπρου και των διοργανωτών είναι άλλωστε η προαγωγή του κοινωνικού αθλητισμού σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, μέσω της ενίσχυσης της αθλητικής κουλτούρας και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης, ως μέτρο πρόληψης σοβαρών ασθενειών, όπως ο καρκίνος. 

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στους 6 πρώτους άνδρες και γυναίκες κάθε αγωνίσματος καθώς και στις 3 ομάδες που διακρίθηκαν στον φιλανθρωπικό εταιρικό αγώνα, απονεμήθηκαν έπαθλα. 

TAGS:  

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.