50 χρόνια ΟΠΑΠ Κύπρου: Πολυσχιδής προσφορά και φιλανθρωπικό έργο [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μιά λαμπρή εκδήλωση ανταξια της πολυσχεδούς προσφοράς της στον τόπο, η Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου γιόρτασε, χθες το βράδυ, τα πενήντα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο. Σε φιλανθρωπικό δείπνο συγκεντρώθηκαν 204 χιλιάδες ευρώ, οι οποίες δόθηκαν στο θεραπευτικό Κέντρο για παιδιά "Στέλλα Σουλιώτη" του Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και της βουλής καθώς και μελη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μια εκδήλωση που ερμήνευσε απόλυτα τη διαχρονική σχέση της με την κυπριακή κοινωνία, η ΟΠΑΠ Κύπρου γιόρτασε τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της στο νησί. Το χθεσινοβραδινό Gala Dinner στη Λεμεσό, τα έξοδα του οποίου κάλυψε εξολοκλήρου η ΟΠΑΠ, συγκέντρωσε το ποσό ρεκόρ των 204 χιλ ευρώ το οποίο διατέθηκε για την στήριξη του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Μιλώντας για την προσφορά της ΟΠΑΠ στην κοινωνία, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Αλετράρης, ανέφερε πως, μέσα από αυτά τα 50 χρόνια, η ΟΠΑΠ Κύπρου, αναδεικνύεται ως ο μακροβιότερος και συνεπέστερος σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας, σε όλους τους τομείς.

 «Έχουμε στηρίξει σχεδιασμούς και προγράμματα της Πολιτείας, ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους, έχουμε αφουγκραστεί προβλήματα και αγωνίες ανθρώπων και οργανωμένων συνόλων και έχουμε ταυτιστεί με την ίδια την κοινωνία, ακόμη και για την αποψινή εορταστική βραδιά, ο ΟΠΑΠ δεν μπορούσε να σταθεί μακριά από την ευθύνη του απέναντι στον τόπο.»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ το παρόν τους έδωσαν ο πρόεδρος της Βουλής, υπουργοί, πολιτειακοί και κρατικοί αξιωματούχοι.

«Nα συγχαρώ θερμά εκ μέρους της πολιτείας και όλων μας για το πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί μία εταιρεία όπως ο ΟΠΑΠ αλλά ταυτόχρονα να συγχαρώ την σημαντική προσφορά του ερυθρού σταυρού», δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανάφερε πως «ο οργανισμός που πραγματοποιεί αυτή την εκδήλωση είναι για 50 χρόνια τώρα ταυτισμένος με τον τόπο μας αλλά και τους ανθρώπους του»

Συγκινημένη από το μεγάλο ποσό που συγκεντρώθηκε για το Θεραπευτικό Κέντρο, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου, υπενθυμίζοντας ότι από την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασία, πριν από 4 χρόνια, η εταιρεία ΟΠΑΠ στηρίζει σημαντικά και τον καθιερωμένο ετήσιο έρανο του Ερυθρού Σταυρού.


TAGS:  

Αυγερινός Χρυσοστόμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.