Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών: Οι άξονες της νέας στρατηγικής και συνεργασίας σε εσωτερικό και εξωτερικό

Η ενίσχυση της συνεργασίας με την κυβέρνηση, τη βουλή και άλλους θεσμικούς φορείς, καθώς και η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς, αποτελούν τους άξονες της νέας στρατηγικής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών.

Τους άξονες της νέας στρατηγικής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών, με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας από το Δημήτρη Βάκη, παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης ο Σύνδεσμος. 

Οπως τόνισε ο κύριος Βάκης, ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών θα συνεχίσει να αποτελεί στυλοβάτη της κυπριακής οικονομίας, ενώ ενισχύει τις συνεργασίες του στο εσωτερικό, με την κυβέρνηση, τη βουλή και άλλους θεσμικούς φορείς. Και στο εξωτερικό με την υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς, ενδυναμώνοντας τη θέση του Συνδέσμου και της Κύπρου και συμβάλλοντας στην εδραίωση της οικονομικής διπλωματίας. 

Τον στρατηγικό προγραμματισμό του ΣΕΛΚ, ανέλυσε ο Γενικός Διευθυντής Κυριάκος Ιορδάνους. Επισημαίνοντας πως στις προτεραιότητες του Συνδέσμου, περιλαμβάνεται η εδραίωση της Κύπρου ως αξιόπιστου επιχειρηματικού κέντρου. 

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών που ιδρύθηκε το 1961, αριθμεί σήμερα πέντε χιλιάδες μέλη και είναι το μόνο αναγνωρισμένο σώμα λογιστών και ελεγκτών στην Κύπρο.

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.