Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators) - Δακτυλογράφος Ειδήσεων

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Aποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Πηλακούτα - Επιστρέφει στην κυπριακή αγορά η Mitsubishi Motors

O Ομιλος Πηλακούτα ανακοίνωσε σήμερα την αποκλειστική συνεργασία του με την αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας Mitsubishi Motors. Με την ευκαιρία αυτή, ταξίδεψε στην Κύπρο ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors Ευρώπης.

Την αποκλειστική συνεργασία του με την αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi Motors της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο Ομιλος Πηλακούτα, με μία συμφωνία η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή των αυτοκινήτων Mitsubishi στην κυπριακή αγορά. 

Οπως ανέφερε ο επικεφαλής επιχειρηματικών δράσεων του Ομίλου, Κόδρος Πηλακούτας, αποτελεί τιμή αλλά και ευθύνη που η Mitsubishi επέλεξε τον Ομιλο Πηλακούτα για να αναθέσει την αντιπροσωπεία της στην Κύπρο. 

 «Πιστεύουμε ότι στην επιλογή αυτή συνέβαλαν μια σειρά από δεδομένα. Η πορεία συνεχούς ανάπτυξης του ομίλου, το κύρος και η αξιοπιστία του στην κυπριακή αγορά, το εύρος των αντιπροσωπειών του που περιλαμβάνει διεθνώς κορυφαία μπράντς στην κατηγορία τους.» 

Ειδικά για να παρεβρεθεί στην ανακοίνωση της συνεργασίας, ταξίδεψε στην Κύπρο ο επικεφαλής του τμήματος Ευρώπης της Mitsubishi Motors. 
 
«Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Την ώρα που γιορτάζουμε ένα χρόνο δραστηριοποίησης στην Ευρώπη, αναθέτουμε στον Ομιλο Πηλακούτα την επίβλεψη της πολύ σημαντικής κυπριακής αγοράς.»

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Pilakoutas Showcase.

Θησέας Ιωάννου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.