Κοκτέιλς σε...βαρελάκι !

Στο μπαρ "The Neighbourhood" στο Σαν Ντιέγκο υπάρχουν ήδη 18 βαρελάκια, σύμφωνα με την ειδησεογραφικό ιστότοπο The Huffington Post.

 
Τα κοκτέιλς σε βαρελάκια είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον γιατί χρειάζονται λιγότερα μπουκάλια, υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του μπαρ Αρσαλούμ Ταφαζόλι, ο οποίος προσφέρει Νegroni με τζιν και Campari με βερμούτ.
 
Στη Νέα Υόρκη μπορεί κανείς να δοκιμάσει έτοιμο κοκτέιλ Manhattan και στο Σαν Φρανσίσκο Hanky Panky, που περιλαμβάνει βερμούτ, τζιν και Fernet Branca.
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.