Κενές θέσεις δημοσιογράφου, μοντέρ και χειριστή/χειρίστριας ροής

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Dare - Η Absolut μας προκαλεί

Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά ο καθένας είναι μοναδικός. Η ABSOLUT πιστεύει ότι καθένας από εμάς έχει την ικανότητα να συνεισφέρει για ένα καλύτερο αύριο και να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Καλύτερο αύριο σημαίνει έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, όποιο φύλο κι αν έχουν. Ένα κόσμο που όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς επικρίσεις.

Αυτές είναι οι αξίες που πρεσβεύουν την ABSOLUT, και αυτές είναι που προωθεί διαχρονικά μέσω διάφορων ενεργειών της. Η ABSOLUT με μια σαφώς πιο art oriented προσέγγιση  προσπαθεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να τολμήσουν να προκαλέσουν το τρέχον status quo, για να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλύτερο, πιο ανοικτόμυαλο και πιο ειλικρινή κόσμο. 

TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.