Επίσημα εγκαίνια του καταστήματος Homemate

Στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος Homemate στην Κύπρο. Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος παρευρέθηκαν προμηθευτές, συνεργάτες και εργαζόμενοι του Homemate από Κύπρο και από Μάλτα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κος Alec A Mizzi Διευθύνοντας Σύμβουλος του ομίλου Alf Mizzi and Sons και ο κος Κυριάκος Ζηντίλης Διευθύνοντας Σύμβουλος του Homemate στην Κύπρο καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους προμηθευτές καλεσμένους, πολλοί οποίοι ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να παραστούν όπως επίσης ευχαρίστησαν και όλους όσους συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχος του ομίλου που ήταν να επεκταθεί και να αναπτύξει το όνομα του Homemate στην πολύπλευρη και δυναμική αγορά της Κύπρου. 
Κάτω από το γενικότερο σκεπτικό να προσφέρει ένα Μοναδικό Συνδυασμό Επίπλωσης Σπιτιού & DIY, το Homemate αποτελεί μία νέα πραγματικότητα στην Κυπριακή αγορά. Στόχος να καθιερωθεί ως ‘destination shop’ όπου κάποιος μπορεί να βρει τα πάντα για το σπίτι, κάνοντας τα ακόμα πιο ευχάριστα, πιο όμορφα, πιο ζεστά και πιο λειτουργικά από ποτέ

TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.