Συνεπής στο ραντεβού της η ΟΠΑΠ Κύπρου με τα προσφυγικά και αγροτικά σωματεία

Σε απλή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (6 Δεκεμβρίου, 2018) στις εγκαταστάσεις της ΟΠΑΠ Κύπρου, επιδόθηκε από την εταιρία η ετήσια χορηγία και το αθλητικό υλικό στα προσφυγικά και αγροτικά μας σωματεία. Ήταν η συνέχεια της πολύχρονης στήριξης που η ΟΠΑΠ Κύπρου τους παρέχει, αναγνωρίζοντας τόσο τη σημαντικότητα του ρόλου τους όσο και τις αυτονόητες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Παρέχουμε τη στήριξη μας στη βάση της αγάπης και του σεβασμού μας, συνεχίζοντας με συνέπεια αυτό που συστηματικά αρχίσαμε εδώ και δεκαετίες» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των σωματείων και αναφερόμενος στη δράση τους τόνισε ότι: «Τα μεν προσφυγικά σωματεία, συνεχίζουν τον αγώνα επιβίωσή τους μακριά από τη φυσική τους έδρα και με την τεράστια ευθύνη, να συντηρήσουν μέσα από τη δράση τους, τη θύμηση και την ελπίδα για την επιστροφή στην έδρα τους.  Τα δε αγροτικά σωματεία, κάποια μάλιστα από αυτά έχοντας και το βάρος του εκτοπισμού, να συνεχίσουν την πολυσήμαντη προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες και τους νέους της υπαίθρου».

TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.