Η κοκκινίλα στο άψητο κρέας δεν είναι αίμα όπως μάλλον νομίζεις! Τι είναι;

Πολλοί επιλέγουν το κρέας τους καλοψημένο επειδή δεν αντέχουν την ιδέα του αίματος. Τώρα ίσως αλλάξουν γνώμη...

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς νομίζαμε ότι το κόκκινο μέσα στο κρέας που δεν έχει ψηθεί αρκετά είναι αίμα.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.