Ακροάσεις ΘΟΚ για το έργο "Ο τυχερός στρατιώτης"

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ σε δύο φάσεις, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου 2018.

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής Ο τυχερός στρατιώτης των Ξένια Καλογεροπούλου – Θωμά Μοσχόπουλου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, που θα ανέβει στη Σκηνή 018 τον Οκτώβριο 2018, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών σκηνικής ηλικίας έως 35 ετών.

Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στην α’ φάση της ακρόασης θα πρέπει να προετοιμάσουν αφήγηση ενός παραμυθιού, ένα τραγούδι της επιλογής τους και μια σύντομη, αυτοσχέδια χορογραφία βασισμένη σε αγαπημένο τους μουσικό απόσπασμα ή τραγούδι. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση κάποιου οργάνου. Συστήνεται η ένταξη του σε όποια από τις τρεις δράσεις.

Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στη β’ φάση της ακρόασης θα κληθούν να  δουλέψουν ομαδικά αποσπάσματα του έργου που θα τους δοθούν επιτόπου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Ο τυχερός στρατιώτης».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτιδα με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22 864306.


το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.