Διπλάσιες ταχύτητες ίντερνετ για τους συνδρομητές της ΜΤΝ

Όσοι είναι συνδρομητές στην ΜΤΝ είτε με συμβόλαιο είτε με καρτοκινητό διαπίστωσαν ότι οι ταινίες που παρακολουθούν μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τους από το tablet ή το κινητό τους, τα e-mail τους και οι σελίδες που βλέπουν «κατεβαίνουν» με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα και όλα αυτά λόγω αναβάθμισης της ταχύτητας του δικτύου της εταιρείας. 

Η επικοινωνία των συνδρομητών της ΜΤΝ γίνεται πραγματική απόλαυση, με ταυτόχρονη ποιότητα, αλλά και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της.   

Λαμβάνοντας υπόψιν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, με το διαδίκτυο να καθοδηγεί επιχειρήσεις και ιδιώτες, η ΜΤΝ κάνει ένα ακόμη βήμα προς όφελος των χρηστών της, καταρρίπτοντας τα όρια που η ίδια έθεσε πριν από λίγο καιρό: παρέχει διπλάσιες ταχύτητες ιντερνέτ στο κινητό ακόμη και στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές. 

Έτσι, η ΜΤΝ αναβαθμίζει το δίκτυό της, διπλασιάζοντας τη χωρητικότητά του. Τί σημαίνει πρακτικά αυτό; Διπλάσιες ταχύτητες για όλους τους χρήστες χωρίς επιπλέον κόστος, ίντερνετ παντού με υψηλότατες ταχύτητες. Υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την χρήση του διαδικτύου. 

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ο καθένας από εμάς μπορεί να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, να «κατεβάζει» απαραίτητα και πολύ σημαντικά αρχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ η παρακολούθηση TV σε υψηλή ανάλυση και η ψυχαγωγία μέσω των αγαπημένων του παιχνιδιών μπορεί να γίνει με αστραπιαίες ταχύτητες. 

Για μια ακόμη φορά, ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με την εμπειρία των ανθρώπων της ΜΤΝ, έφεραν σημαντικές αλλαγές στο τοπίο των επικοινωνιών.

Πλέον, οι συνδρομητες της ΜΤΝ με διπλάσιες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, ενώ το υπερσύγχρονο, ταχύτατο 4G δίκτυο καλύπτει πλέον το 93% του πληθυσμού της Κύπρου. 

Ο διπλασιασμός της ταχύτητας των συνδρομητών της ΜΤΝ είναι ένα από τα βήματα που κάνει η εταιρεία, η οποία έχει εδραιωθεί στην κορυφαία θέση του τομέα των τηλεπικοινωνιών της χώρας.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.