Youth Empowered: Δικτυώσου και διεκδίκησε θέση στην αγορά εργασίας!

Μεγάλοι Οργανισμοί και Εταιρείες ενώνουν δυνάμεις, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους νέους. Διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει μέσα από το πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola!

Αν είσαι νέος ηλικίας 18-30 ετών και βρίσκεσαι εκτός αγοράς εργασίας, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola. Από τις 5-7 Ιουνίου 2018, έμπειρα στελέχη της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola, αλλά και του δικτύου συνεργατών τους, θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Λεμεσό, με σκοπό να προσφέρουν καθοδήγηση και να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις ατομικές και επαγγελματικές σου δεξιότητες.

Οργανισμοί και εταιρείες όπως οι CIM, Microsoft, EY, Delema/ΜcCANN, CYTA, ΑΝΤ1, ΙΝBusiness, Cyprus Marketing Youth Society, ergodotisi.com, ΑΚΤΗ, Grantexperts, Combass4u και Gloria Jeans,  ενώνουν δυνάμεις, αποτελώντας τον μέντορα της νέας γενιάς στην Κύπρο.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα της εκδήλωσης, στο www.youthempowered.com.cy και διεκδίκησε το μέλλον που σου αξίζει! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει κάποια εξειδίκευση ή πτυχίο, ενώ όσοι νέοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Στο πλαίσιο του “Youth Empowered”, οι συμμετέχοντες του φετινού εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν:

  • Cyprus Institute of Marketing (CIM): 1 ολική υποτροφία για το πρόγραμμα “Marketing Studies” (1 Year, Diploma) αξίας 4.500 ευρώ στο Cyprus Institute of Marketing
  • Cyprus Institute of Marketing (CIM): 1 μερική υποτροφία (50%) για το 1ο έτος του προγράμματος “Accounting & Finance” (3 Years, BA) του University of West London στο Cyprus Institute of Marketing (CIM)
  • EY: 2 θέσεις internship στην EY Κύπρου
  • Delema McCann Cyprus:1 paid internship για περίοδο 6 μηνών στην εταιρεία
  • ΑΚΤΗ: 3 θέσεις internship τον Ιούλιο για εκπαίδευση/συμμετοχή σε συγκεκριμένες δράσεις δικτύωσης της ΑΚΤΗΣ
  • ΑΚΤΗ: 1 θέση internship στο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΑΚΤΗΣ, τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ
  • ΑΚΤΗ: 5 συμμετοχές στο 3ήμερο Διεθνές Εργαστήριο MELTEMI στην Πάφο
  • Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: 1 συμμετοχή στο πρόγραμμα “The Steamers”
  • Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: 3 συμμετοχές σε σεμινάρια του Προγράμματος Ενδυνάμωσης της Επιχειρηματικότητας των Νέων, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου
  • Cyprus Marketing Youth Society (CyMYS): 5 συμμετοχές σε 2 εσωτερικά σεμινάρια του

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα συμπεριληφθούν σε μία βάση δεδομένων με σκοπό να αξιοποιηθούν από τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στο Πρόγραμμα, για κάλυψη κενών θέσεων και παροχή ευκαιριών πρακτικής εξάσκησης.

Το 3ήμερο πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες: Προσωπικές Δεξιότητες, Επαγγελματικές Δεξιότητες και Επιχειρηματικότητα. Επικεντρώνεται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως  τα επαγγέλματα του μέλλοντος, η κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, η ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων, η σωστή διαχείριση χρόνου, η ενημέρωση σχετικά με τις start-ups και η καθοδήγηση από μέντορες, πετυχημένους επαγγελματίες και άλλα στελέχη επιχειρήσεων.

Μέσα από πλούσιες παρουσιάσεις και πρακτικά workshops, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες στην κυπριακή αγορά και θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με τον κόσμο των επιχειρήσεων, αποκτώντας τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.  

Αξίζει να σημειωθεί πως το Πρόγραμμα Youth Empowered”, αποτελεί μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola και  τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, της Ένωσης Δήμων και του Οργανισμού Νεολαίας. Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας την ευκαιρία σε πέντε συμμετέχοντες να εργοδοτηθούν από το δίκτυο συνεργατών, ενώ υπήρξε και συμμετοχή σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Α/φοι Λανίτη & Coca-Cola  

Υπό την Αιγίδα των: Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ένωσης Δήμων Κύπρου, Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Υποστηρικτές: CIM, ΕΥ, Microsoft, Delema McCann, Cyta, CyMYS, Gloria Jeans, ΑΚΤΗ 

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΝΤ1, INBusiness

Συντονισμός: IMH


TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.