Στήριξη στο έργο της Europa Donna και τις γυναίκες. Παραδόθηκε η ετήσια χορηγία της ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε την ετήσια χορηγία της στην Europa Donna Κυπρου με στόχο να συνεχίσει να εφαρμόζει απρόσκοπτα τα προγράμματα και υπηρεσίες της .

H ΟΠΑΠ Κύπρου τιμώντας την 8η Μαρτίου, που είναι αφιερωμένη στους αγώνες της γυναίκας, ανανέωσε την στήριξη της προς την Europa Donna Κύπρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης παρέδωσε στο πλαίσιο σεμνής τελετής την ετήσια χορηγία της εταιρείας στην πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Ευη Παπαδοπούλου.

Ο κύριος Αλετραρης διαβεβαίωσε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Europa Donna και τα προγράμματα της .

 «Μας έδωσε το ηθικό κίνιτρο η παγκόσμια ημέρα γυναίκας την οποία τιμούμε στις 8 Μαρτίου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε με την σειρά μας την κάθε γυναίκα της Κυπρου να τιμήσουμε την κάθε γυναίκα που διεκδικεί με αξιοπρέπεια το δικαίωμα της ποιοτικής ζωής σε σχέση με την υγεία.» είπε.

Η πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Ευη Παπαδοπουλου ανέφερε πως με την διαχρονική και συνεπή στήριξη της ΟΠΑΠ τα προγράμματα της Europa Donna μπορούν να λειτουργούν ουσιαστικά και αποδοτικά.

«Στηρίζεται το πρόγραμμα μας «Στηρίζω» το πρόγραμμα «Γνωρίζω» και τις επιστήθιες φίλες χωρίς την δική σας στήριξη όλα αυτά που ανέφερα πιθανό να μην μπορούσαμε να τα κάνουμε.»

Ο κύριος Αλετράρης και η διευθύντρια Μαρκετινγκ της ΟΠΑΠ Αγάθη Μανναριδου ενημερώθηκαν από στελέχη και εθελοντές για τα προγράμματα τα οποία εφαρμόζει η Europa Donna Κύπρου με στόχο την προσφορά προς τις γυναίκες αλλά και για τις ανάγκες που προκύπτουν.


το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.