Τα πρώτα βραβεία Fund Managers Awards

Στο πλαίσιο του οικονομικού και επιχειρηματικού πολυσυνεδρίου Cyprus Money Show 2017, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Fund Managers Awards.

Απονεμήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο τα Βραβεία Fund Managers’ Awards που αφορούν τα πιο αποδοτικά Αμοιβαία Κεφάλαια.

Οι βραβεύσεις έγιναν στο πλαίσιο του οικονομικού και επιχειρηματικού πολυσυνεδρίου Cyprus Money Show 2017.

Τα φετινά Βραβεία βασίστηκαν στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για τις βασικές κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2016 και Σεπτεμβρίου 2017.

Βραβεία δόθηκαν στις κατηγορίες, Αμοιβαία Κεφάλαια Διαχειρίσεως Διαθεσίμων και Βραχυπροθέσμων Ομολόγων, στα Ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια, στα Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια και στα Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια.

Τα Βραβεία Fund Managers’ Awards αποτελούν θεσμό σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως την Ελλάδα και φιλοδοξούν να καταστούν θεσμός και στην Κύπρο.

Στοχεύουν στην προώθηση των επιχειρηματικών ευκαιριών και των επενδυτικών πρωτοβουλιών για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την προβολή των δυναμικών κλάδων της οικονομίας.

Στα πολυσυνέδρια MONEY SHOW φιλοξενούνται συνεδριακές, ενημερωτικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις με οικονομικό, επιχειρηματικό, επενδυτικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.