Η EuroLife γιόρτασε μια επιτυχημένη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για την πρόληψη!

Επειδή η πρόληψη είναι τρόπος ζωής και όχι σχήμα λόγου, η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife, μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Πρόληψη", προσκάλεσε το κοινό το Σάββατο 13 Μαΐου, στο The Mall of Cyprus, σε μια πρωτότυπη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα διατροφής, υγείας, άθλησης και περιβάλλοντος.

Ο ισόγειος χώρος του The Mall of Cyprus διαμορφώθηκε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε ένα χώρο αλληλεπίδρασης, δημιουργίας και ενημέρωσης, όπου κάθε θεματολογία είχε τις δικές της ενέργειες, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, που τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της πρόληψης. 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.