Ειδική Τιμητική Διάκριση Ποιότητας για τα Louis Hotels

Η Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας, μια διοργάνωση της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης (ΚΕΠ) και του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS), πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας στις 7 Μαρτίου 2017 με απόλυτη επιτυχία. Τα ‘’Louis Hotel’’, μέλος του Ομίλου Εταιρειών LOUIS, με την μακρά ιστορία τους και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν παίξει στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας, δέχθηκαν στην Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας την Ειδική Τιμητική Διάκριση στο πλαίσιο του Ετήσιου Θεσμού «Ειδικές Τιμητικές Διακρίσεις Ποιότητας», που έχει καθιερωθεί από την ΚΕΠ και τον CYS.

H “Louis Hotels” , γέννημα των Τουριστικών Γραφείων Louis στις αρχές του 1940, ξεκίνησε από τον αείμνηστο Λούη Λοϊζου με την αγορά του θρυλικού «ΣΕΜΜΕΡΙΓΚ» και του ‘‘Grand Hotel’’. Έπειτα, ακολούθησε το ‘’Louis Hotel’’ στη Λήδρας, ενώ το 1969 ο Λούης Λοϊζου πήρε τη διαχείριση του «σήματος κατατεθέν» της Λευκωσίας, του Ledra Palace. Έτσι, ξεκίνησε η ένδοξη και μακρά πορεία ανάπτυξης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα το Δεκέμβριο του 2002, όταν υπεγράφη συμφωνία με τους Hilton International, για τη διαχείριση του Hilton Park. 

TAGS:  

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.