Η Eurolife στηρίζει την εκστρατεία «Ένας άνθρωπος, ένα ποδήλατο, ένας σκοπός»

Η EuroLife στηρίζει την εκστρατεία «Ένας άνθρωπος, ένα ποδήλατο, ένας σκοπός» για την μάχη εναντίον του καρκίνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Ο Πέτρος Στυλιανού, πρώην καρκινοπαθής, θα διανύσει 500χλ., με το ποδήλατό του για να μεταφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε κάθε άκρη του νησιού, προς ενίσχυση των υπηρεσιών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. H Eurolife για το σκοπό αυτό προσφέρει €10 για κάθε χιλιόμετρο.

Με σημείο εκκίνησης τα κεντρικά γραφεία της Eurolife στις 14 Οκτωβρίου, ο Πέτρος θα επιχειρήσει να διανύσει την απόσταση των 500χλ., σε τρεις μέρες, κάνοντας στάσεις σε πόλεις και χωριά, με σημείο τερματισμού το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.