Λογοτεχνικά βραβεία του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των φετινών λογοτεχνικών βραβείων του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου.

Η Κριτική Επιτροπή για τα λογοτεχνικά βραβεία για συλλογή παραμυθιών (για παιδιά και νέους 2015) του ΚΣΠΝΒ, που αθλοθετεί το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, αποφάσισε όπως απονείμει τα ακόλουθα βραβεία:

Α’ΒΡΑΒΕΙΟ: «Ο αστερίας και το αστέρι» (Αίγλη Χατζηδημητρίου),

Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ: «Παραμυθοχρώματα βάφουν το μαύρο» (Έλενα Γλωσσιώτη).  

ΕΠΑΙΝΟΙ: «Μια φορά στην Κουπεγχάγη» (Μαρία Λοϊζίδου), «Το υφαντό της αλήθειας» (Παναγιώτα Κολλέρη), «Το δέντρο του Ανουσιαμπούρ» (Δέσποινα Κωνσταντίνου)

Η Κριτική Επιτροπή για τον διαγωνισμό για πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας (2015) αποφάσισε όπως απονείμει τα ακόλουθα βραβεία:

ΒΡΑΒΕΙΟ: «Η πυξίδα δεν δείχνει πάντα το βορρά» (Αντώνης Σέργης) και ΕΠΑΙΝΟΣ: «Αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο» (Αναστάσιος Γεωργίου) 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου θα απονείμουν τα βραβεία το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 10.00 μ.μ. στην Αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη, Φανερωμένης 86-90, Παλιά Λευκωσία. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ακολουθήσουν.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.