5 μύθοι για τους άντρες και το σεξ

Ακόμη και αν νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για την αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι κάνεις λάθος. Τα συμπεράσματα από έρευνες κατά καιρούς καταρρίπτουν πολλά από αυτά που θεωρείς ότι ισχύουν.

Ο αντρικός οργασμός δεν αποδεικνύεται πάντα

Κι όμως, σε κάποιες περιπτώσεις οι άντρες ολοκληρώνουν χωρίς εκσπερμάτιση. Σε κάποιους άντρες με διαβήτη, για παράδειγμα, το υγρό μπορεί να επιστρέψει στην ουρήθρα και να μην γίνει ποτέ η εκσπερμάτιση. Αυτό συμβαίνει και σε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν υποβληθεί σε προστατεκτομή. 

Πρόβλημα στύσης αντιμετωπίζουν και νέοι άντρες 

Δεν είναι σπάνιο ένας νέος άντρας να αντιμετωπίζει θέματα στύσης ακόμα και αν δεν έκλεισε τα 50, ηλικία κατά την οποία είναι πιο συχνό. 

Κι όμως, οι άντρες δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ 

Δεν ισχύει ότι οι άντρες λένε πάντα «ναι» στο σεξ. Ειδικά αν πρόκειται για αγόρια γύρω στα 18 που όντως σπάνια θα πουν «όχι». Αυτό αλλάζει όταν ένας άντρας μεγαλώνει λίγο και έχει πια πολλές ευθύνες και άγχος. Έτσι, μην το πάρεις κατάκαρδα αν καμιά φορά ο καλός σου δεν έχει όρεξη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό πότε-πότε. 

Τους νοιάζει η δική σου απόλαυση και όχι η δική τους

Υπάρχει μια εντύπωση ότι οι άντρες είναι εγωιστές στο κρεβάτι και πάνω από όλα βάζουν τη δική τους απόλαυση. Οι έρευνες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.