Μια… αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο κέντρο της Λάρνακας

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, στο κέντρο της Λάρνακας θα γίνει μια αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα συμμετέχουν και… τετράποδα.

Στην φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνει το Studıo dı Eventı σε συνεργασία με τα καταστήματα της στοάς Κύζη, θα υπάρχουν  αρκετά σκυλάκια από τo Doggıe Warrıors Rescue Sanctuary για όσους θέλουν να υιοθετήσουν.
Επίσης, θα υπάρχει street studıo όπου ο καθένας θα μπορεί να φωτογραφηθεί σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, θα πωλείται ζεστό κρασί αλλά και πολλά άλλα προϊόντα, μουσική, Άγιος Βασίλης κ.α. Στην εκδήλωση θα είναι και αστυνομικοί ποδηλάτες (το νέο σώμα της αστυνομίας) που δραστηριοποιούνται στην Λάρνακα για να τους γνωρίσει ο κόσμος και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Παιδική Εξοχή Λάρνακας.  

Η Παιδική Εξοχή Λάρνακας είναι το αρχαιότερο φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης. Ιδρύθηκε το 1934 και από τότε έχει ευρύτατη δράση. Βασικός σκοπός της είναι η παροχή βοήθειας σε άπορα και ασθενή παιδιά της πόλης. Κατά τη διάρκεια της πολύπλευρης δράσης της η Παιδική Εξοχή έχει βοηθήσει με διάφορους τρόπους πολλές οικογένειες: οικονομική ενίσχυση/παροχή τροφίμων σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίδακτρα για εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ξένων γλωσσών κ.α. υποτροφίες για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης, οικονομική βοήθεια για θεραπεία παιδιών, ασφάλεια ζωής για ορφανά παιδιά κ.τ.λ. Οι πόροι της Παιδικής Εξοχής προέρχονται από συνδρομές, χορηγίες από φιλάνθρωπους συμπολίτες μας, από τον ετήσιο έρανο, πώληση λαχείων καθώς και από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουν.    


το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.