Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 40χρονου Βρετανού πυγμάχου Devinder Kainth,ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον 43χρονο Sandro Rottman, όταν τον εντόπισε να βιντεοσκοπεί την ανήλικη κορούλα του στο εστιατόριο Spinnaker στην Ισπανία.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΤσίπρας: Μόνιμη επιτροπή συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ για την ανάπτυξηΕΠΟΜΕΝΟ Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση με την ΕΕ
Σκότωσε με μια μπουνιά παιδόφιλο, που βιντεοσκοπούσε την κόρη του
Ο δράστης ήταν πυγμάχος και «τρελάθηκε», όταν είδε το θύμα να βιντεοσκοπεί με iPad την κόρη του.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.