Παρουσίαση του ANT1

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου, μετρά ήδη 25 χρόνια δυναμικής και πρωτοπόρου παρουσίας, έχοντας μετεξελιχθεί σε πολυθεματικό μέσο Ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι μόνο ως τηλεόραση αλλά επίσης ως ραδιόφωνο και διαδικτυακή πύλη.

Η ψηφιακή τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ, διατηρεί την ηγετική της παρουσία στον τομέα της ενημέρωσης, διαθέτοντας παράλληλα ένα πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις δημοφιλέστερες εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης, σε ένα πλήρες φάσμα προγράμματος που περιλαμβάνει τις περισσότερες κυπριακές σειρές, ελληνικές και ξένες σειρές, τηλεπαιχνίδια, ψυχαγωγικά σώου βασισμένα σε επιτυχημένα διεθνή format και μερικά από τα καλύτερα κινηματογραφικά blockbuster.

Ο ΑΝΤ1 RADIO, το Ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ λειτουργεί με σταθερά ανοδική πορεία από το 1998, έχοντας έντονα ψυχαγωγικό προφίλ, ενώ η παρουσία του στο ant1radio.com και στα social media καθιστούν τον ANT1 RADIO ίσως τον πιο σύγχρονο κυπριακό σταθμό των ερτζιανών και του διαδικτύου.

Το ant1.com.cy είναι η διαδικτυακή πύλη του σταθμού, που ξεκίνησε από το 2012 με μια δυναμική παρουσία από την πρώτη στιγμή, τόσο ως ενημερωτικό όσο και ως ψυχαγωγικό portal. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο, με ανανεωμένη και πιο λειτουργική εμφάνιση, ενισχύοντας σημαντικά και τους 3 πυλώνες του: δηλαδή το NEWS με ενίσχυση της δημοσιογραφικής ομάδας και διεύρυνση της θεματολογίας, το WEB TV με προβολή των νέων σειρών του ΑΝΤ1 σε υψηλή ευκρίνεια (HD) και του ΑΝΤ1 RADIO που λειτουργεί πια και ως διαδικτυακό ραδιόφωνο.